LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
1 kg svinjskog vrata bez kostiju
500 g praziluka
4 paradajza
4 krompira
1 plavi patlidžan
1 tikvica
1 zelena paprika
1 kašika seckanog peršuna
100 g pirinča
5 kašika ulja
mešavina začina, biber
Priprema:
1. Svinjski vrat i papriku iseći na kocke, praziluk i paradajz na kolutove, krompir, plavi patlidžan i tikvice oljuštiti pa iseći na kocke.
2. U dubljoj posudi sjediniti meso, papriku, praziluk, paradajz, krompir, plavi patlidžan i tikvice, začiniti po ukusu, dodati peršun i pirinač pa sve izmešati.
3. Mešano povrće i meso staviti u nauljenu zemljanu posudu, poravnati, pa zaliti vodom da ogrezne.
4. Pripremljen đuveč peći u rerni na umerenoj temperaturi, uz povremeno dolivanje vode.
* Za bebe starije od osam meseci Sastojci: 5 kašičica mleka 120g mladog sira 60g kuvanog graška 90g krem sira 30g struganog kačk...
pročitaj još[caption id="attachment_44353" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 500 g pilećeg belog mesa 150 g klobuka šam...
pročitaj još[caption id="attachment_118958" align="alignnone" width="640"] Foto: Guliver/Thinkstock[/caption] Sastojci: 200 g halumi sira 1 manja tikvica ...
pročitaj još