LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
3 tikvice
3 jajeta
150 g brašna
200 g prezli
200 g švapskog sira
4 kisela krastavca
100 g suvog vrata
100 g krem sira
80 g mariniranih šampinjona
5 čeri paradajza
2 dl ulja
mešavina začina, so
Priprema:
1. Tikvice oguliti, posoliti i ostaviti da odstoje 10 minuta. Uvaljati ih u brašno, zatim u umućena jaja i na kraju u prezle, te pržiti na vrelom ulju dok ne porumene.
2. Krastavce, suvi vrat i marinirane šampinjone sitno iseckati a čeri paradajz poprečno preseći napola.
3. U odgovarajućoj posudi sjediniti švapski i krem sir pa dodati marinirane šampinjone, kisele krastavce i suvi vrat, začiniti po ukusu i polako promešati.
4. Na kolut pohovane tikvice staviti kašiku pripremljenog fila, preklopiti drugim kolutom, probosti čačkalicom a odgore staviti polovinu čeri paradajza. Na isti način iskoristiti preostali materijal.
Ukusni posni sendviči - idealan obrok i pravo osveženje da jutro započnete brzo i lako. [caption id="attachment_97005" align="alignnone" width="...
pročitaj još- od sedmog meseca Potrebno je: 1 banana 1 jabuka 1 kruška 3 suve šljive 5 suvih kajsija 3 kašike raženih pahuljica Pri...
pročitaj jošUkusan specijalitet za bebe starije od sedam meseci. Potrebno je: 150 ml punomasnog jogurta 1 mango, oljušten kap ekstrakta od vanile 1 ka...
pročitaj još