LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
8 pilećih bataka sa karabatkom
300 g pečene paprike
3,5 dl crnog vina
1 glavica crnog luka
3 čena belog luka
1 kašika meda
2 kašike slatke pavlake
1 feferona
1 kašika soja sosa
2 lovorova lista
1 kašika slatke mlevene paprike
0,5 dl maslinovog ulja
mešavina začina, biber
Priprema:
1. U teflonskom tiganju ugrejati ulje, pa propržiti batake sa svih strana da porumene, izvaditi ih iz masnoće i ostaviti na toplom.
2. Sitno iseckati papriku, crni i beli luk pa propržiti na masnoći od mesa, dodati vino, med, slatku pavlaku, soja sos i lovorov list te dinstati još 10 minuta.
3. Pred kraj dinstanja dodati sitno seckane feferone, mlevenu papriku i začiniti po ukusu, zatim vratiti batake pa sve zajedno dinstati još 10 minuta.
4. Na tanjir za serviranje složiti batake, pripremljen sos ispasirati pa preliti preko bataka i služiti uz baren krompir.
[caption id="attachment_111648" align="alignnone" width="640"] Foto: Bakina kujna[/caption] Sastojci: Za testo: 250 g mekog brašna tip 400 1 ...
pročitaj još[caption id="attachment_113185" align="alignnone" width="640"] Foto: Pošalji recept[/caption] Sastojci: 500 g pasulja 1 veća glavica crnog luka ...
pročitaj još[caption id="attachment_108621" align="alignnone" width="640"] Foto: Pošalji recept, t.k.[/caption] Sastojci: Za donju koru: 300 g brašna 100...
pročitaj još