Desert za danas: Mafini sa čokoladnim filom
[caption id="attachment_116291" align="alignnone" width="640"] Foto: HronoKuvar[/caption] Sastojci: 200 g brašna po izboru 1 prašak za pecivo ...
pročitaj jošSastojci:
* pola šoljice pirinča
* 50 g tunjevine iz konzerve
* nekoliko režnjeva tikvica
* šaka šampinjona
* 2 režnja sveže paprike
* 1 manji paradajz
* 1 kašika maslinovog ulja
* 1 čaša jogurta
Priprema:
1. Kuvajte pirinač dok potpuno ne omekša. Ocedite ga i ostavite u keramičkoj činiji.
2. Operite i sitno iseckajte tunjevinu, tikvice, pečurke, papriku i paradajz.
3. Kuvajte sve zajedno na pari 5-10 minuta.
4. Umešajte pirinač u ovaj „miks“ i, na kraju, dodajte jogurt.
[caption id="attachment_116291" align="alignnone" width="640"] Foto: HronoKuvar[/caption] Sastojci: 200 g brašna po izboru 1 prašak za pecivo ...
pročitaj jošU izveštaju portala “New Parent” navodi se da su stručnjaci saglasni da mališani – bebe, mala deca i deca predškolskog uzrasta – znaju najbolje! ...
pročitaj još[caption id="attachment_118266" align="alignnone" width="640"] Foto: Pošalji recept[/caption] Sastojci: 500 g juneće džigerice (može i svinjska...
pročitaj još