Za negu bebine garderobe biramo ono najbolje

Održavanje bebine garderobe oduvek je izazivalo nebrojeno nedoumica za roditelje jer postoji dosta pravila na koja treba obratiti pažnju.

Three cotton baby onesies hanging on the clothesline and white vintage wooden background

Pre svega, savetuje se da se dečija odeća pere odvojeno od garderobe ostalih ukućanja. Pelene, posteljina i peškiri peru se na visokim temperaturama (90°), obojenu garderobu potrebno je prati na 40°, dok se odeća bele boje pere na 60°.
Takođe, neophodno je oprati i tek kupljenu odeću, i to na 30 ili 40 stepeni, jer je ona često tretirana raznim hemikalijama protiv gljivica i mikroba, što može dovesti do iritiranja bebine kožu.

MR: B

Uz sva ova pravila, mame se susreću sa dilemom koji prašak i omekšivač su najbolji za njenog mališana. Potraga za nežnim detrdžentom koji neće biti agresivan za nežnu kožu njenog deteta, i koji neće izazivati alergijske reakcije uvek je aktuelna.
Silan i Persil odlučili su da priteknu u pomoć svim roditeljima, te su u okviru svoje Sensitive linije proizveli nežan Persil detrdžent s mirisom prirodnog sapuna i bademovog mleka, kao i blage Silan omekšivače koji su dostupni u dva mirisa – Silan Sensitive i Silan Aloe Vera & Almond Milk.
Činjenica da su ovi proizvodi dermatološki testirani i preporučeni od Evropskog centra za istraživanje alergija (ECARF) jer ne izazivaju alergije, idealni su za negu bebine odeće.

Foto: Guliver/Thinkstock

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije