20.09.2016 Preporučujemo

Druga po redu trka sa bojama u Srbiji – Color RUNNING powered by Tikkurila

Jedna od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla održaće se drugu godinu za redom u Beogradu pod nazivom Color RUNNING powered by Tikkurila.

Foto: Aleksandar Dmitrović

Foto: Aleksandar Dmitrović

 

Na Savskoj promenadi 8. Oktobra u 12:00 sati započeće trku najbrže prijavljenih 500 trkača u čistoj color RUNNING beloj majici, a volonteri će ih po svakom pređenom kilometru zasipati najveselijim bojama tako da će trku od 5 kilometara završiti obojeni od glave do pete.

Pripremili smo i brojna iznenađenja za najmađe!

Mnoštvo zabavnih aktivnosti za decu pripremili su organizatori i partneri ove godine. Tikkurila, finski proizvođač boja i generalni sponzor ovogodišnje trke sa bojama Color RUNNING, pripremila je različita iznenađenja za ušesnike trke za odrasle i za decu. Dečji program počinje u 9:30h dok trka na 500 metara za 200 najbrže prijavljenih mališana (od 6 do 10 godina) počinje u 10 časova.

Foto: Promo

Foto: Promo

Ove godine očekujte još više boja i još luđu zabavu!

Trka s bojama color RUNNING inspirisana je hindu festivalom boja HOLI kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta obeležavaju sreću novih početaka. Trka je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije.

Boje koje koristimo su organskog porekla, namenjene su ishrani i lako se skidaju jednostavnim pranjem vodom. Ako možete da trčite ili pešačite 30 minuta, uspešno ćete završiti trku. Za najluđi color party u gradu pobrinuće se poznati srpski DJ koji će biti zadužen za dobru atmosferu.

Foto: Aleksandar Dmitrović

Foto: Aleksandar Dmitrović

 

Kompanija Nike pripremila je robne nagrade za najbrže u muškoj, ženskoj i dečjoj kategoriji dok se Savez za rekreaciju i fitnes Beograda kao partner ovogodišnje trke pobrinuo za zagrevanje i aktivnosti pred početak trke.

Kompanija Nissan će predstaviti svoj novi, posebno dizajnirani model Juke-a i organizovati nekoliko atraktivnih dešavanja.

U ponedeljak 12. septembra počelo je prijavljivanje za učešće u trci po povlašćenim cenama a trajaće do kraja septembra. Visina kotizacije iznosi 800 dinara za uplate do 30. septembra i 1000 dinara za uplate do 7. oktobra. Visina kotizacije za Color RUNNING dečiju trku iznosi 500 dinara za uplate do 7. oktobra.

Foto: Aleksandar Dmitrović

Foto: Aleksandar Dmitrović

 

Uplata kotizacija za trku se vrši putem računa RUNNING-a kod Unicreditbank br: 170-0030016763001-26 Primalac: Atletski Klub RUNNING Nušićeva 6, Beograd Naznaka: Kotizacija za učešće na trci/dečijoj trci color RUNNING za IME PREZIME. Brojevi i startni paketi će se preuzimati u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije (Bulevar Zorana Đinđića 123đ lokal br.3) u petak 7. oktobra do 16 časova. Prijave na dan trke neće biti moguće. U trci će učestvovati i brojni volonteri, za koje je prijava takođe otvorena.

Kao i svake godine ova vesela sportska manifestacija ne bi bila moguća bez pomoći mnogobrojnih vrednih volontera. Ukoliko želite da budete deo organizacije prve trke s bojama u Srbiji Color RUNNING 2016 pošaljite nam svoje podatke do 5. oktobra na e-mail adresu [email protected].
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije