06.04.2016 Preporučujemo

Imate li suve i crvene oči?

Oči su naše najdragocijenije čulo. To je organ koji nam omogućuje da vidimo, dopuštajući nam da naučimo više o svetu koji nas okružuje. Naše oči koristimo u svemu što radimo, bilo da čitamo, učimo, gledamo televiziju, vozimo, koristimo ih u bezbroj aktivnosti…

Makulin-Fresh-kapi-SRB-1 Makulin-malaIz tog razloga je jako važno da čuvamo svoj vid, odnosno da brinemo o njemu na što bolji način. Osim spoljašnjih uticaja, do pojačanog osećaja suvih očiju, može doći i usled upotrebe kontaktnih sočiva, nekih bolesti, kao i usled uzimanja raznih lekova. Dietpharm je osmislio inovativan proizvod vrhunskog kvaliteta koji donosi olakšanje za vaše oči!

Makulin® Fresh kapi su sterilne kapi za vlaženje oka s natrijum-hijaluronatom i biljnim vodenim rastvorom, bez konzervansa.
Natrijum-hijaluronat održava površinu oka podmazanom, vlažnom i zaštićenom. Biljni vodeni rastvori pomažu kod ublažavanja simptoma iritiranih, crvenih, umornih i bolnih očiju te smanjuju njihovu natečenost. OSD tehnologija omogućava višestruko doziranje, sprečava kontaminaciju rastvora, pa rastvor ostaje sterilan nakon prvog otvaranja.

Vaše oči zahtevaju najbolju negu – Makulin® Fresh kapi!
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije

Popust!

15.09.2010 Preporučujemo

Izdavačka kuća "Alnari" iz Beograda nudi svoje izdanje "Biblija trudnoće" po neverovatnoj ceni od samo 999 dinara. Nabavite ovu korisnu knjigu,...

pročitaj još