01.04.2019 Promo

Poznati na modnoj pisti sa svojom decom i kućnim ljubimcima

Ovog vikenda u Belexpo centru posetioci su imali priliku da vide jedinstveni modni događaj namenjen deci, tinejdžerima i roditeljima, 3. Kids&Teen Fashion Selection u organizaciji modne agencije Select.

Da i oni prate modu za najmlađe pokazali su voditelj Dejan Pantelić, pevačice Ana Štajdohar i Leontina, Dr Feelgood, koji su sa svojim naslednicima prošetali pistom na DexyCo Kids reviji. Pista je bila prepuna majičica, pantalonica, suknjica, haljinica u jarkim bojama i jakog kolorita koje su poznati nosili. Posebnu pažnju privukle su svečane haljine za devojčice kojima je revija zatvorena. Tako su sve mame i tate mogle da se uvere šta će ovog proleća i leta biti u trendu za njihove mališane.

Uz bogat i atraktivan program različitih radionica i aktivacija, na Kids&Teen Fashion Selectionu prikazana je i kolekcija za mame i ćerke „Big Hug“ by Beka Zečević. Voditeljke Snežana Dakić i Drina Pešić , kao novinarka Sanja Purić prošetale su sa svojim naslednicama i prikazale kolekciju udobnih haljina od prirodnih materijala kroz koju se kreatorka Beka Zečević vodila večitom potrebom ćerki da budu kao njihove mame.

Usledila je i interesantna revija garderobe za kućne ljubimce dizajnerke Irene Atanasković Hrnjak, na kojoj su svoje ljubimce u atraktivnim modelima za kuce prošetali Marijana Mićić, Slađana Delibašić, Tanja Rađenović, glumac Miloš Petrović i mnogi drugi.

Ove godine 3. Kids&Teen Fashion Selection ima i humanitaran karakter te je tako održana i humanitarna modna revija Kids for Kids sa koje će garderoba biti donirana Prihvatilištu za decu i omladinu.

Brojni muzički nastupi, radionice i sportske aktivacije obeležili su i ovaj vikend za nama u okviru tradicionalne modne manifestacije.

Modna agencija Select večeras nastavlja modno proleće otvaranjem Fashion Selectiona i revijama Zvonka Markovića, Irene Grahovac, Nemanje Pantelića, Mime Madžarac i dizajnerskog brenda Ofinger.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije