SVAKA ŽENA ZASLUŽUJE KRALJEVSKI TRETMAN
29.11.2017 Promo

SVAKA ŽENA ZASLUŽUJE KRALJEVSKI TRETMAN

Svi živimo užurbano, nemamo vremena za sebe, u trku obavljamo stvari i trudimo se da nam ni briga o sebi ne oduzima previše vremena. A naročito je to slučaj sa novopečenim majkama.

Kada beba stigne ona prirodno postaje centar sveta svim ukućanima, ali ne bi trebalo zaboraviti ni na majke i postarati se da bilo kakva negativna posledica koju je porođaj eventualno ostavio na njih-bude eliminisana.

Pored toga što je svakoj novopečenoj majci važno da rodi zdravo dete, bitno je i da joj se napomene, ukoliko se porodila carskim rezom, da ožiljak koji ostaje može uspešno da se ukloni. Jer zadovoljne majke odgajaju srećnu decu“ navodi Prim dr Peđa Mitrovic, spec. ginekologije i akušerstva, KBC Zvezdara

Tretmani ožiljaka koji ostaju nakon carskog reza do sada nisu mogli da se pojednostave i uglavnom su podrazumevali da mesto na kome je ožiljak više puta dnevno bude tretiran za to namenjenim preparatom. Konačno Contractubex® ima inovativno rešenje. U pitanju je noćni flaster koji omogućava komfornu primenu. Dovoljno je da Contractubex® flaster stavite pred spavanje i zaboravite na njega.

Jedino što ćete vremenom primetiti jeste da ožiljak nestaje i da vam se samopouzdanje kada stanete pred ogledalo lagano vraća.

Zbog svega navedenog, Contractubex® noćne flastere s pravom zovu i „Kraljevski tretman ožiljaka“.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije