Rešite se vlage i buđi – dugoročno
09.03.2021 Promo

Rešite se vlage i buđi – dugoročno

Proizvodi iz linije Stopkondenz svojim sinergičnim dejstvom brzo i efikasno eliminišu ove napasti iz doma. Isprobajte ih…

Suvišna vlaga u prostorijama i buđ, koja se javlja kao njena posledica, izuzetno su opasni po zdravlje ljudi, naročito dece. Ako su se nastanili i u vašem domu, rešite ih se što pre kako biste prostor za život učinili lepšim i prijatnijim te zaštitili zdravlje svojih najmilijih. Na tržištu postoji efikasna linija proizvoda za to – Stopkondenz – koju čine apsorber vlage, termopremaz za zidove, odstranjivač buđi i flomaster za fuge. Njihovo sinergično dejstvo daje fenomenalne rezultate, jer svaki od navedenih proizvoda ima određenu ulogu u procesu eliminacije ovih napasti.

Apsorber vlage je plastična kutija koja se sastoji iz dva dela. U njenom gornjem delu nalazi se tableta s higroskopnom solju, koja prirodnim putem vezuje suvišnu vlagu iz vazduha, a u donjem delu se ta apsorbovana vlaga skuplja.

Foto: Roma

Sem što isušuje vlažne zidove, apsorber vlage i neutrališe neprijatan miris iz prostorije, sprečava pojavu plesni, stvara pogodnu klimu za astmatičare i one s reumatskim oboljenjima i štiti osetljive elektronske uređaje.

 

Odstranjivač buđi je preparat s prskalicom za dezinfekciju i uklanjanje buđi sa zidova, stolarije, drveta, plastike, keramičkih pločica, kada, tuš-kabina…

Foto: Roma

Koristi se krajnje jednostavno – pogođena mesta naprskaju se s udaljenosti od 10–15 cm i ostavi se da to deluje15–20 minuta. Posle toga tretirane površine se po potrebi isperu vodom i osuše.

 

Termopremaz za zidove podiže temperaturu najhladnijih delova zida, čime sprečava njihovo orošavanje i eliminiše uslove za pojavu buđi. Površina koja je tretirana ovim termopremazom toplija je do 5°C od one koja nije premazana.

Foto: Roma

Nanosi se s unutrašnje strane u dva ili tri sloja (u zavisnosti od količine buđi) pomoću četke ili valjka, a posle sušenja može se prekrečiti standardnim disperzionim bojama na vodenoj bazi.

 

Flomaster za fuge je čarobno sredstvo kojim za tili čas možete osvežiti ili promeniti boju fuga keramičkih pločica. Vrlo je efikasan u prekrivanju nesavršenosti i mrlja na njima, a pogodan je i za upotrebu u vlažnom okruženju.

Foto: Roma

U pitanju je vodootporni premaz, bez mirisa, dostupan u beloj, bež i sivoj boji.

 

www.stopkondenz.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije