Maja Nikolić: Pravila moraju da postoje

Omiljena, po mnogima i najlepša, voditeljka zabavnih emsija, Maja Nikolić, majka je troje mališana, dve ćerke i sina, od kojih – kako kaže – zahteva da poštuju određena pravila.

“Bila sam više stroga kada su bili mali jer ja posmatram život tako da mora da ima određena pravila. S druge strane, to tako i mora kad imaš troje dece. Ako nemate pravila, deca preuzmu kuću i onda to opet bude nemoguće. Moja deca svako veče idu u krevet u 20:30 iako su u poslednje vreme počela da se bune. Mislim da ne bih imala život kada bih puštala decu da ostanu budna do 11-12 sati, i to još njih troje. Ujutru ustajemo pre sedam. Dok se obuku i spreme, potraje, kao neka mala vojska su. Zbog toga moramo da živimo po određenim pravilima.”

S roditeljstvom i proširivanjem porodice, dodaje Maja, i strahovi se umnožavaju.
“Počela sam da se plašim svega. Prvi put sam se uplašila da sednem u avion kad sam bila sa Teom, koja je tada bila beba. Ranije sam u avion ulazila kao u gradski prevoz, a onda, odjednom, ja sa svojom bebom tresem se od straha da se taj avion ne sruši. Nedavno putovanje, u kojem smo nas petoro zauzeli ceo red, za mene je bilo ozbiljna avantura.”
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije