22.12.2016 Zabava

Premijera animiranog filma “Maša i Medved” 28. decembra u Delta sitiju

Veliki svetski hit, animirani film “Maša i Medved”, premijerno će biti prikazan 28.decembra u bioskopu Cineplexx u Delta sitiju u Beogradu u 18.30h. Ruska animirana serija „Maša i medved“ jedna je od najpopularnijih franšiza zahvaljujući dragim likovima Maše i njenog prijatelja Medveda, britkom humoru i zabavnom tretmanu aktuelnih tema uz edukativni sadržaj.

Foto: promo

Foto: promo

Emitovana je u 120 zemalja, a postoji samo 20 YouTube videa koji su sakupili više od milijardu pregleda, a među njima se nalazi i 17. epizoda „Maše i Medveda“. Nakon ogromnih uspeha koje je postigao, kreatori i producenti u saradnji sa distributerima u raznim državama širom sveta, odlučili su da omoguće najmlađoj publici i njihovim roditeljima da uživaju u svom omiljenom crtaću na velikom platnu!

Foto: promo

Foto: promo

„Maša i medved“ je osvojio i nagradu za najbolju animaciju u kategoriji „kreativni talenti“ na prestižnom Kidscreen Awards 2015 u Majamiju. „Animation Magazine“, uvrstio je jednog od kretora serije, Olega Kuzovkova, u listu animatora koji su dali nemerljiv doprinos razvoju ove industrije, a sam crtani je uvršten u listu „Animag 250: TV šou kom je suđeno da postane klasik.

Foto: promo

Foto: promo

Zanimljivi likovi i priča nisu jedini „krivci“ za ovako veliki uspeh „Maše i medveda“.

Animatori ovog crtaća provode sate pokušavajući da kreiraju bezbroj izraza lica i reakcija crtanih likova, kako bi što uverljivije preneli emocije. Animacija se radi pažljivo i dosledno do detalja kao što su hrana u frižideru i cveće na livadi. Uz to, pored Jovane Jelovac Cavnić koja pozajmljuje glas Maši, glumačkoj ekipi se pridružio i mladi Mateja Vukašinović koji je otpevao jedan song u filmu.

Ne propustite ovaj doživljaj! Idealan povod za prvi odlazak u bioskop!

Od 29.decembra u bioskopima!
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije

Na krilima bajke

24.03.2017 pocetna

Bajka – istkana od najtananijih delova ljudske duše, prenošena vekovima , sa kolena na koleno, prepričavana, dopunjavana, razvijana - sa jednom jed...

pročitaj još