20.03.2015 Zanimljivosti

„Igraonica“ u stanu: Provedite zabavan vikend sa vašim mališanima

srecna porodica

Vikend je vreme za uživanje, ali i jedini period kada potpuno možete da se posvetite klincima. Ako želite da ih razmrdate i razveselite, a iz nekih razloga niste u mogućnosti da decu izvedete u park, možete da ih zabavite u dnevnoj sobi na nekoliko načina:

Porodični bingo:
– Poređajte na stolu ispred mališana fotografije članova bliže i šire familije i dajte im žetone (ili iseckajte papiriće). Kada kažete ujak ili tetka, neka žeton stave na osobu čije ste ime izgovorili. Ovako ćete im pomoći da upamte ko je ko u porodici.

Kuglanje:
– Kako ništa ne bi bilo polomljeno, nađite malu gumenu loptu i sakupite prazne plastične flaše, pa ih poređajte kao čunjeve. Zapisujte ko je više čunjeva srušio i proglasite pobednika.

Piknik u zatvorenom:
– Rasprostite ćebe na sred sobe, pa ručak servirajte na podu, u plastičnim tanjirima kao da ste u prirodi. Videćete kako poslužena hrana nestaje brže nego obično.

Disko veče:
– Deca obožavaju da plešu, pa im organizujte muzičko popodne. Prigušite svetlo ili stone lampe prekrijte šarenim maramama. Pustite im muziku i uživajte u osmesima i pokretima koje prave u želji da vas zadive.

Izvor: Novosti
Foto: Freedigitalphotos.net/photostock




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije