01.01.2017 Zanimljivosti

Sve je stalo samo deca rastu: Prve sedmorke danas imaju 19 godina

Pre 19 godina, život Mekohi porodice se neverovatno promenio. Bobi Mekohi je dala život svojim sedam beba, četiri dečaka i tri devojčice.

Vest o ovom nesvakidašnjem događaju ravnom čudu brzo se proširio svetom budući da su Mekohi bebe prve preživele sedmorke.
Keni, Kelsi, Natali, Brendon, Aleksis, Nejtan i Džoel, a zovu ih još i Seven from Heaven. Njihovo podizanja je bilo izazovno, a to znaju svi koji su roditelji. Ali uprkos svim poteškoćama sva deca su bila okruženja ljubavlju i negom.
Famozne sedmorke ove godine pune 19 godina. Porasli su u prave ljude koji već planiraju svoje živote.
Kada 1997. godine Bobi i Keni planirali svoje drugo dete, podvrgli su se veštkačkoj oplodnji. Kada su saznali da je Bobi trudna sa sedmoro dece, doktori su insistirali da se taj broj smanji zarad zdravlja svakog pojeidnačno, ali je Bobi želela sve njih.
Deca su se rodila sićušna sa tek nešto više od kilograma, a najveće od njih imalo je kilogram i po. Ono što je sve iznenadilo, pa čak i lekare jeste to što su svi preživeli i svi su zdravi, zbog čega su dobili nadimak Seven from Heaven.
Svi su se kasnije našli ovoj porodici i na sve načine pokušavali da im pomognu, pa čak i različite fondacije. Porodica je dobila i veliku kuću, deca su imala besplatne obroke u školi i odlaske na izlete. Uprkos tome, svi članovi porodice su vredni, a Keni se i dalje trudi da radi što više može.
Prvo dete Kenija i Bobi, Mikajla, pomagala je majci oko beba.



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije