LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
– 500 g krompira
– 1 praziluk
– 1,5 l supe od povrća iz kocke
– 2 dl pavlake
– 1,5 dl belog vina
– 300 g spanaća
– 1 veza vlašca
– 1/2 veze peršuna
– mešavina začina, biber
Priprema:
1. Praziluk iseći na kolutove, krompir oljuštiti i iseći na kocke, vlašac i peršun što sitnije iseckati.
2. U veću šerpu sipati supu od povrća, dodati krompir i praziluk, poklopiti i kuvati na umerenoj temperaturi dok povrće ne omekša.
3. Pred kraj kuvanja dodati očišćen spanać, te i njega kratko prokuvati kako bi omekšao.
4. Kuvano povrće izvaditi iz supe i sa malo tečnosti izmiksati. Vratiti ga u supu, dodati pavlaku, belo vino, peršun, vlašac i začine po ukusu. Sačekati da proključa, a potom skinuti sa ringle.
[caption id="attachment_114845" align="alignnone" width="640"] Foto:Bakina Kujna[/caption] Sastojci: 4 veće teleće šnicle od buta 200 g mleven...
pročitaj još[caption id="attachment_108972" align="alignnone" width="640"] Foto: Gulliver/Thinkstock[/caption] Pečena bundeva može da se pretvori u kašicu, ...
pročitaj jošOd sedmog meseca Potrebno je: 200 gr krompira, oljuštenog i naseckanog na kockice 60 gr cvetova brokolija 4 supene kašike vode supena ka...
pročitaj još