LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
4 plava patlidžana
100 g pirinča
1 šargarepa
1/2 manje glavice celera
2 paradajza
100 g šunke
100 g mocarele
2 dl juneće supe
3 kašike ulja
mešavina začina, biber
Priprema:
1. Patlidžane oprati, iseći uzduž na polovine, te izdubiti sredinu. Zatim ga kratko blanširati u slanoj vodi pa izvaditi i ocediti od suvišne tečnosti.
2. Šargarepu i celer oguliti i izrendati na krupno rende, paradajz, šunku, mocarelu i izvađenu sredinu patlidžana iseći na kockice.
3. U teflonskom tiganju na malo ulja propržiti šargarepu i celer, pa dodati sredinu patlidžana, paradajz i pirinać, te dinstati, uz povremeno dolivanje supe, dok svi sastojci ne omekšaju.
4. U izdinstanu masu dodati mocarelu i šunku, izmešati i začiniti po ukusu, pa pripremljenom masom puniti udubljenja od patlidžana.
4. Punjeni patlidžan poslagati u nauljenu tepsiju, pa staviti u zagrejanu rernu na 200°C i kratko zapeći.
[caption id="attachment_117480" align="alignnone" width="640"] Foto: Bakina kujna[/caption] Sastojci: 3 jajeta 150 g šećera 125 ml ulja 1 dl...
pročitaj jošU trenucima kad vam se jede nešto slatko i domaće, ovi keksići su savršena opcija jer su jednstavni za pripremu, veoma ukusni i potrebno vam je neš...
pročitaj još* Za bebe od sedmog meseca Potrebno je: 200 g junetine 150g mlade boranije 1/2 šargarepe 1/2 celera 1 paradajz 1/2 manje glavi...
pročitaj još