LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
400 g mlade žute boranije
1 glavica crnog luka
2 čena belog luka
1 šargarepa
50 g celera
mirođija
2 dl soka od paradajza
1 dl pavlake
ulje
mešavina začina
biber
Priprema:
1. Žutu boraniju očistiti i iseći na kraće štapiće.
2. Crni luk iseći na kockice, šargarepu i celer izrendati na krupno rende, a beli luk što sitnije iseckati.
3. Na malo ulja propržiti crni i beli luk, a zatim dodati šargarepu i celer te i njih kratko propržiti.
4. Dodati boraniju i nastaviti sa dinstanjem da povrće napola omekša.
5. Potom dodati sok od paradajza, mirođiju i začine po ukusu. Naliti vodom da ogrezne i kuvati na umerenoj temperaturi dok se ne dobije željena gustina.
6. U gotovu čorbu umešati pavlaku.
[caption id="attachment_115284" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 350 g lisnatog testa 600 g mešanog mleven...
pročitaj još[caption id="attachment_127105" align="alignnone" width="2121"] Thinkstock[/caption] Potrebno vam je: Za testo: 160 g maslaca 45 g šeće...
pročitaj još[caption id="attachment_114359" align="alignnone" width="640"] Foto: Bakina kujna[/caption] Sastojci: 500 g dimljenog ćurećih karabataka 150 g...
pročitaj još