LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
4 juneća bifteka
100 g putera
2 čena belog luka
sok od 1 limuna
so, biber
seckani peršun
1 čaša kiselog mleka
1 majonez (90 g)
Priprema:
1. Dobro izgnječiti beli luk pa pomešati s polovinom otopljenog putera. U to dodati sok od 1 limuna i seckani peršun.
2. Meso oprati, osušiti te posoliti i pobiberiti po ukusu. Preliti pripremljenom marinadom, poklopiti alu-folijom i ostaviti da odstoji u frižideru oko sat vremena.
3. U grill tiganju otopiti preostali puter. Izvaditi odreske iz marinade i peći na vrućem puteru 3-4 minuta sa svake strane (u zavisnosti od toga da li volite više ili manje pečene odreske).
4. Meso se može ispeći i na roštilju, a uz njega poslužiti pečeni krompir i umak od kiselog mleka i majoneze.
5. U 3 kašike kiselog mleka umešati majonez tako da se dobije željena gustoća te dodati nekoliko kapi soka od limuna.
[caption id="attachment_117219" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 600 g bukovača 2 glavice crnog luka 1 cr...
pročitaj još[caption id="attachment_114301" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 4 polutrajne kobasice 1 crvena paprika 1...
pročitaj još[caption id="attachment_113499" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra Hrana[/caption] Sastojci: 600 g ćurećeg belog mesa 200 g kukuru...
pročitaj još