LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
2 bataka
2 karabataka
1 kg slatkog kupusa
1 glavica crnog luka
1 šargarepa
1 paradajz
1 zelena paprika
2-3 čena belog luka
1 kašika seckanog peršuna
1 kašičica mlevenog kima
1 kašika mlevene crvene paprike
so, biber
3 kašike ulja
4 kašike jabukovog sirćeta
Priprema:
1. Batake i karabatake posoliti i pobiberiti, pa utapkati prstima.
2. U dublju posudu iseći kupus, papriku i šargarepu na kockice. Dodati sitno iseckan crni i beli luk. Paradajz oguliti i iseći na kocke, pa pomešati sa sastojcima u posudi.
3. Posoliti i pobiberiti po ukusu, posuti kimom i iseckanim peršunom. Dodati crvenu mlevenu papriku, ulje i jabukovo sirće.
4. Sve dobro promešati i staviti u kesu za pečenje.
5. Dodati batake i karabatake, te dobro zatvoriti kesu.
6. Staviti u pleh, a zatim malo prodrmati kako bi se ravnomerno rasporedilo.
7. Peći u rerni zagrejanoj na 200°C oko sat vremena dok meso ne porumeni, a kupus ne omekša.
* Za bebe starije od šest meseci Sastojci: 100 g pirinča (najbolje okruglog zrna) 2 šargarepe srednje veličine 100 g graška 200 g ...
pročitaj jošSvi roditelji se pitaju koliko dete treba da jede i da li je pojelo dovoljno. Koliko dete jede zavisi od toga koliko mu dajete. Ako detetu servir...
pročitaj jošSva deca obožavaju sladoled, ali sladoled je još i lepši ako se dobro napravi. Donosimo vam jedan jednostavan recept za domaći sladoled od banana. ...
pročitaj još