LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
2 bataka
2 karabataka
1 kg slatkog kupusa
1 glavica crnog luka
1 šargarepa
1 paradajz
1 zelena paprika
2-3 čena belog luka
1 kašika seckanog peršuna
1 kašičica mlevenog kima
1 kašika mlevene crvene paprike
so, biber
3 kašike ulja
4 kašike jabukovog sirćeta
Priprema:
1. Batake i karabatake posoliti i pobiberiti, pa utapkati prstima.
2. U dublju posudu iseći kupus, papriku i šargarepu na kockice. Dodati sitno iseckan crni i beli luk. Paradajz oguliti i iseći na kocke, pa pomešati sa sastojcima u posudi.
3. Posoliti i pobiberiti po ukusu, posuti kimom i iseckanim peršunom. Dodati crvenu mlevenu papriku, ulje i jabukovo sirće.
4. Sve dobro promešati i staviti u kesu za pečenje.
5. Dodati batake i karabatake, te dobro zatvoriti kesu.
6. Staviti u pleh, a zatim malo prodrmati kako bi se ravnomerno rasporedilo.
7. Peći u rerni zagrejanoj na 200°C oko sat vremena dok meso ne porumeni, a kupus ne omekša.
[caption id="attachment_113090" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: Za kore: 10 belanaca 300 g šećera 9 kaš...
pročitaj još[caption id="attachment_115894" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra Hrana[/caption] Sastojci: 1 kg ćurećeg belog mesa 200 g pirinča 1 ...
pročitaj jošUkoliko bebi nije uvedeno žumance, ovo jelo je odlično i bez njega, ali uz dodatak par kapi maslinovog ulja ili malo putera. [caption id="attach...
pročitaj još