LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci (za 6 porcija):
1/2 šolje (od 2 dl) krupnije iseckanih oraha
2 kašičice maslinovog ulja
700 g prokelja, prepolovljenog
slanine po ukusu, iseckane na tračice
1/4 šolje sitno iseckanog crnog luka
1 čen belog luka, sitno iseckan
1/4 šolje krupnije iseckanih suvih brusnica
1 kašika sirupa od agave (može i med)
1 kašika ulja
so, biber
Priprema:
1. U zagrejanom tiganju prepecite orahe 3-4 minuta. Prebacite u tanjir.
2. Obrišite tiganj i vratite na vatru. Dodajte maslinovo ulje i na njemu propržite prokelj, oko 5 minuta, često mešajući.
3. Dodajte crni, beli luk i slaninu te pržite još 1 minut. Zatim u tiganj dodajte i brusnice, sirup od agave i 1 šolju vode i na srednjoj vatri kuvajte 5-7 minuta, dok većina tečnosti ne ispari, a prokelj ne omekša (ne treba da bude previše mekan).
4. Prebacite u činiju za serviranje, dodajte ulje i prepečene orahe, so i biber po želji, izmešajte i poslužite.
[caption id="attachment_109763" align="alignnone" width="640"] Foto: recipetineats[/caption] Sastojci: - 4 deblja parčeta blago bajatog hleba ...
pročitaj još[caption id="attachment_115593" align="alignnone" width="640"] Foto: Pošalji recept[/caption] Sastojci: Za tamnu koru: 7 belanaca 12 kašika š...
pročitaj još[caption id="attachment_119093" align="alignnone" width="640"] Pošalji recept[/caption] Sastojci: 500 g testenine taljatela 450 g šampinjona ...
pročitaj još