„Zmajev tonik“ leči bolje od aspirina!
U našem narodu često se kaže za nekoga da je "zdrav k'o zmaj". Ako je tako nešto moguće postići, onda ćete to svakako uspeti pomoću - Zmajevog toni...
pročitaj jošPriprema:
1. Šnicle istanjiti tučkom za meso preko providne folije. Posoliti i pobiberiti po ukusu s obe strane.
2. U tiganju zagrejati ulje. Šnicle valjati u brašno, zatim poređati u tiganj i pržiti s obe strane dok ne porumen. Nakon toga, izvaditi na tanjir i ostaviti sa strane.
3. Paprike iseći na tračice, a luk na rebarca, pa propržiti na istom ulju dok povrće ne omekša.
4. Potom vratiti šnicle u tiganj, doliti vermut i kuvajti dok tečnost ne ispari.
5. Servirati toplo uz salatu po izboru.
Sastojci: Za koru: 7 jaja 7 kašika šećera 7 kašika brašna 1/2 praška za pecivo Za fil: 1 jaje 5 žumanaca 250 g šećera 1/2 limuna 200 g...
pročitaj još[caption id="attachment_112814" align="alignnone" width="640"] Foto: Bakina kujna[/caption] Sastojci: 1 list oblande Za karamel fil: 100 g še...
pročitaj još* Za bebe od devetog meseca Potrebno je: 1 patlidžan srednje veličine 100 g belog pilećeg mesa švapski sir PRIPREMA: Oljuštite...
pročitaj još