Kako razlikovati GMO namirnice od prirodne hrane?
U današnje vreme, kada se sve više i glasnije govori o štetnosti genetski modifikovane hrane, treba znati kako da razlikujemo GMO od prirodno uzgaj...
pročitaj jošSastojci:
* pola šoljice pirinča
* 50 g tunjevine iz konzerve
* nekoliko režnjeva tikvica
* šaka šampinjona
* 2 režnja sveže paprike
* 1 manji paradajz
* 1 kašika maslinovog ulja
* 1 čaša jogurta
Priprema:
1. Kuvajte pirinač dok potpuno ne omekša. Ocedite ga i ostavite u keramičkoj činiji.
2. Operite i sitno iseckajte tunjevinu, tikvice, pečurke, papriku i paradajz.
3. Kuvajte sve zajedno na pari 5-10 minuta.
4. Umešajte pirinač u ovaj „miks“ i, na kraju, dodajte jogurt.
U današnje vreme, kada se sve više i glasnije govori o štetnosti genetski modifikovane hrane, treba znati kako da razlikujemo GMO od prirodno uzgaj...
pročitaj jošVama i vašim mališanima donosimo recept za fini, sezonski šerbet od lubenice koji će osvežiti čitavu porodicu i vrlo je jednostavan za pripremu. Už...
pročitaj još[caption id="attachment_118856" align="alignnone" width="640"] Posalji recept[/caption] Sastojci: Kora 6 jaja 100 g šećera 3 kašike vode 50...
pročitaj još