21.07.2010 Ishrana deteta

Tunjevina sa pirinčem

(od dvanaestog meseca)

Sastojci:
* pola šoljice pirinča
* 50 g tunjevine iz konzerve
* nekoliko režnjeva tikvica
* šaka šampinjona
* 2 režnja sveže paprike
* 1 manji paradajz
* 1 kašika maslinovog ulja
* 1 čaša jogurta

Priprema:

1. Kuvajte pirinač dok potpuno ne omekša. Ocedite ga i ostavite u keramičkoj činiji.
2. Operite i sitno iseckajte tunjevinu, tikvice, pečurke, papriku i paradajz.
3. Kuvajte sve zajedno na pari 5-10 minuta.
4. Umešajte pirinač u ovaj „miks“ i, na kraju, dodajte jogurt.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije