29.04.2015 Saveti

Pet čarobnih trenutaka!

U vreme digitalnih foto-aparata i pametnih telefona teško se može dogoditi da neki trenutak u životu vaše bebe ne bude ovekovečen. Ipak, zbog manjka vremena, brzine života i brojnih obaveza, možda će vam nešto promaći. Pošto deca rastu kao iz vode, potrudite se da u prvoj godini bebinog života obavezno zabeležite ovih deset čarobnih trenutaka… Vreme brozo prolazi… Zabeležite sve vredne trenutke!

ID-10068916

Prvi koraci
Bez obzira na to hoda li vaše dete samostalno, drži li se za vas ili se pridržava za naslon stolice, prve korake obavezno uslikajte (ili još bolje – snimite ih kamerom).

Dok se smeje
Bebin osmeh je predivan. Potrudite se da uhvatite što više nasmejanih trenutaka, naročito dok se mazite, golicate i zabavljate. Ove fotografije jednostavno MORATE imati u svom foto-albumu! Vreme brozo prolazi…

Dok anđelak spava
Bebe su tako divne i nežne dok spavaju, pa svakako morate imati nekoliko fotografi ja snimljenih dok boravi u svetu snova.

Porodični trenuci
Na većini fotografi ja koje napravite dok je dete malo nalaze se beba i, eventualno, jedan od roditelja. Zato kad god ste svi na okupu i imate četvrtu osobu u blizini, iskoristite taj trenutak da snimite porodičnu fotku. Sada su veoma popularni ”selfi ji”, ali ipak, kada vas neko drugi slika, fotografi je su mnogo prirodnije nego kada to činite sami.

Mala mekana stopala
Bebeća stopala su preslatka, pogotovo ako ih na fotografi ji pridržavate svojim rukama, jer se tek tada vidi koliko su zapravo mala. Ovo obavezno učinite u prvih mesec dana bebinog života. Osim toga, napravite otisak njenog stopala: premažite ga akrilnom bojom (nije štetna) pa ga pritisnite na beli karton.

Autor: Mama&Beba
Foto: Freedigitalphotos.net




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije