11.04.2017 Akcije

Prolećni dečji sajam u maju

Polimark dečiji sajam, devetnaesti po redu, održače se u hali 3 Beogradskog sajma, od 5. do 7. maja. Ulaz je i ovoga puta besplatan.

Posetioci će tri dana, u petak od 12 – 19h i za dane vikenda od 10 – 19 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Dečijem sajmu. Na manifestaciji će se pored Teniskog saveza Srbije predstaviti i Sportska akademija Senjak koja će u okviru svog štanda postaviti motorički poligon i poligon za korektivnu gimnastiku gde će deca moći da vežbaju.

Na štandovima izlagača roditelji mogu da dobiju informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci tako i čitavoj porodici. Izlagači su za posetioce pripremili i specijalne sajamske popuste čak i do 30 odsto. Dok roditelji uživaju u razgledanju i kupovini poznatih dečjih brendova, mališani se najviše raduju druženju sa svojim vršnjacima. Veliko interesovanje kod dece predstavljaju nagradne igre i kreativne igraonice, a tu je i ogromna igraonica od 150 m2, zatim druženje s klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Kao i svake godine, s najmlađima će se družiti pored Sportskog saveza Srbije i Žandermerija, Saobraćajna policija, Vatrogasna brigada, kojima se mališani i te kako raduju. Sve posetioce, kako decu tako i one malo starije, zaista očekuje odlična prolećna zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti XIX Polimark dečji sajam.

U svakoj ulici na Dečjem sajmu, u okviru štandova smeštene su razne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak, dok Veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečjih ustanova podržalo je najveću dečju manifestaciju u regionu, a preko 40 medija najavljuje i prati ovaj događaj.

Prijatelji manifestacije devetnaestog Polimark dečjeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano potrudili su se kako organizatori tako i sponzori manifestacije.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije