03.05.2017 Akcije

Za samo dva dana počinje 19. dečji sajam

XIX Polimark dečji sajam počinje za samo dva dana u hali 3 Beogradskog sajma. Ulaz na manifestaciju je besplatan, a svečano otvaranje biće u petak, 5. maja u 14 časova.

Naredna tri dana, u petak od 12 – 19 i za dane vikenda od 10 – 19 časova, posetioci će uživati u raznovrsnom programu na bini i sportskom terenu, zatim velikom broju nagradnih igara i takmičenja, druženju sa animatorima i likovima iz crtanih filmova i još dosta iznenađenja očekuje kako mališane tako i njihove roditelje.

U svakoj ulici na Dečijem sajmu, na štandovima izlagača smeštene su razne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak, dok roditelji na štandovima mogu dobiti informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci tako i čitavoj porodici. Ono što je novina ove godine, jeste da će svi posetioci Dečijeg sajma, na štandu SebaMed moći besplatno da testiraju pH vrednost kože, ali i da dobiju pravovremeni savet pedijatra u vezi izbora adekvatnih preparata. Tokom sva tri dana trajanja sajma, pedijatri će biti na raspolaganju u period od 11-13 i od 17-19 časova.

Prvi put na sajmu, mališani će moći da učestvuju i da se takmiče u karaokama, kao i „zaboravljenim“ dečijim igrama poput lastiša, školice i drugih. Tradicionalno i ove godine biće održana SebaMed puzijada, a roditelji će moći da prijave male trkače do početka manifestacije.

Na sajmu će biti postavljen Tatami poligon borilačkih sportova gde će se predstaviti borilački klubovi. Kao i svake godine, najmlađi će uživati igrajući se na motoričkom poligonu koji će postaviti Sportska akademija Senjak.

Veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova podržalo je najveću dečiju manifestaciju u regionu, a preko 40 medija najavljuje i prati ovaj događaj.

Prijatelji manifestacije devetnaestog POLIMARK dečijeg sajma su Turistička organizacija Beograda i Lady fair, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su generalni sponzor – Polimark, zlatni sponzor – SuanPan i ostali sponzori manifestacije:Frikom, Becutan i Pega, kao i partner sajma Malac genijalac.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije