
Koliko često treba sterilisati pumpu za izmlazanje?
Bebe mlađe od godinu dana nemaju jak imuni sistem koji bi ih zaštitio od bakterija. Zato je važno sterilisati svu opremu za hranjenje, a u to ubrajamo i pumpe za izmlazanje.
pročitaj jošSastojci:
500 g polutrajnih kobasica
120 g kačkavalja
120 g listova slanine
700 g krompira
30 g putera
2 dl mleka
30 g senfa
100 g majoneza
2 dl pavlake
4 kašike ulja
mešavina začina
biber, so
Priprema:
1. Polutrajne kobasice iseći na parčad dužine 5 cm.
2. Kačkavalj iseći na štapiće.
3. Svaki komad kobasice zaseći poprečno, a potom u prorez staviti štapić kačkavalja i uviti u list slanine.
4. U teflonskom tiganju ugrejati malo ulja, staviti u njega punjene kobasice sa slaninom okrenutom nadole kako bi se slepila. Propržiti ih sa svih strana da porumene.
5. Posebno umutiti majonez, senf i pavlaku.
6. Krompir oljuštiti, iseći na krupnije kocke i obariti u slanoj vodi. Zatim ga ocediti, dodati mleko, puter, mešavinu začina po ukusu i umutiti mikserom.
7. Pržene kobasice preliti pripremljenom mešavinom od majoneza i poslužiti uz pire krompir.
Ukusni posni sendviči - idealan obrok i pravo osveženje da jutro započnete brzo i lako. [caption id="attachment_97005" align="alignnone" width="...
pročitaj jošTuna je jedna od najzdravijih riba koje bi trebalo da dodate u vašu svakodnevnu ishranu. Ova namirnica predstavlja izvrstan izvor visokokvalitetnih...
pročitaj još[caption id="attachment_111397" align="alignnone" width="640"] Foto: Guliver/Thinkstock[/caption] Sastojci: 4 jajeta 250 g šećera 250 g renda...
pročitaj još