LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
– 8 većih šampinjona
– 150 g mesnate slanine
– 3 dl mleka
– 1 kašika putera
– 1 puna kašika brašna
– 20 g parmezana
– 1 veći paradajz
– 1 manji brokoli
– mešavina začina
– ulje, so
Priprema:
Drške šampinjona odvojiti od klobuka i iseći na kocke. Mesnatu slaninu takođe iseći na kocke. Na malo ulja propržiti seckane drške pečuraka a potom dodati slaninu te i nju kratko propržiti. Klobuke šampinjona posebno propržiti na vrelom ulju.
Brokoli iskidati na cvetove i obariti u slanoj vodi. Posebno otopiti puter a zatim dodati brašno i kratko propržiti. Postepeno dolivati mleko i mešati dok se ne zgusne. Na kraju dodati parmezan i začine po ukusu te promešati. Klobuke šampinjona napuniti smesom od slanine, preko nje staviti po jedan cvet brokolija i preliti bešamelom. Paradajz iseći na kolutove pa na svaki kolut paradajza staviti po jednu punjenu pečurku.
[caption id="attachment_114769" align="alignnone" width="640"] Foto: Pošalji recept[/caption] Sastojci: 220 g čokolade 170 g margarina 1 kaši...
pročitaj jošVaša beba ima više od šest meseci i polako se navikava na nove ukuse. Ukoliko ste već probali voćne kašice od borovnice pokušajte bebi ponuditi i o...
pročitaj još[caption id="attachment_113997" align="alignnone" width="640"] Foto: Bakina kujna[/caption] Sastojci: 1 kg junećih šnicli od buta 5 dl mleka 1 ...
pročitaj još