15.07.2015 Ishrana trudnica

Lena Kovačević: Dijete nisu bezazlene koliko se čine

I ove nedelje portal “Pošalji recept” nastavlja sa gastro savetima naših poznatih ličnosti, a o svojoj ishrani, dijetama i iskustvu danas govori pevačica Lena Kovačević.

LENA-KOVACEVIC

“Zdrava i ukusna hrana predstavlja mi veliko zadovoljstvo, a oni koji me dobro poznaju – znaju da sam gurman. Nisam tip koji se “teško goji”, a pretpostavljam da mi je prednost što volim da jedem na svaka tri sata, ali male porcije. Oduvek imam pet obroka dnevno. Dijetu sam prvi put držala u tinejdžerskim danima, u želji da uđem u malu crnu haljinu. Sledeća dijeta usledila je tek posle trudnoće. Ne volim ni samu reč “dijeta”, jer kad čovek jednom uđe u taj krug, teško izlazi iz njega. Kad sam prošle godine završila dijetu, trebalo mi je još nekoliko meseci da prestanem razmišljati koliko sam čega pojela, da se oslobodim osećaja krivice, mada sam se već vratila na početnu težinu. Zato mislim da dijete nisu bezazlene koliko se čine“, kaže Lena.

“Pre trudnoće trudila sam se da održim željenu težinu, s eventualno kilogram i po gore ili dole. Ne više od toga. Ukoliko bih počela da se gojim, odmah bih regulisala ishranu. Međutim, nisam se dobro osećala ni kad mi je težina bila manja od neke moje idealne. Nedostajala bi mi energija i ne bih se osećala zdravo. Kažu da kamera dodaje i do sedam kilograma, što je dosta. Zato se ljudi uglavnom iznenade kad u prirodi vide one koje znaju samo s televizije, jer su znatno sitniji i mršaviji nego na ekranu. Da bih izgledala mršavo “kameri”, morala bih biti ozbiljno ispod neke svoje idealne težine, a to mi nikada nije bilo prioritet“, rekla je pevačica.

Kako joj se apetit u trudnoći povećao i kako je uspela da smanji veličinu porcije, pročitajte OVDE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije