Čokoladni mafini sa višnjama
[caption id="attachment_34279" align="alignnone" width="640"] Foto: Gulliver/Thinkstock[/caption] Sastojci: - 250g brašna - 200g šećer - 250m...
pročitaj jošSastojci:
pola šoljice pirinča
3 šoljice vode
1 jabuka (oljuštena, narezana na ploške)
2 kajsije
Priprema:
Pirinač operite i proberite. Jabuku oljuštite, očistite je od semenki i narežite na ploške. Kajsije raspolovite, izvadite im koštice, pa ih poparite vrelom vodom.
Sipajte vodu u šerpu, pa kada se smlači, uspite pirinač i kuvajte ga dok ne omekša. Procedite kuvani pirinač i ubacite ga u blender. Jabuku kratko prokuvajte u malo vode. Ubacite popareno voće u pirinač, kratko izmiksajte, a zatim masu razredite sa malo soka od jabuke ili adaptiranog mleka. Po želji, dodajte na vrh noža cimeta i pola kašičice sveže mlevenog lanenog semena.
[caption id="attachment_34279" align="alignnone" width="640"] Foto: Gulliver/Thinkstock[/caption] Sastojci: - 250g brašna - 200g šećer - 250m...
pročitaj još[caption id="attachment_111822" align="alignnone" width="640"] Foto: Posalji recept[/caption] Sastojci: 1 šolja (od 2 dl) šećera 1/2 šolje vod...
pročitaj jošUkus domaćih ćevapa će vas osvojiti na prvi zalogaj! [caption id="attachment_121057" align="alignnone" width="640"] Guliver/Getty Images[/captio...
pročitaj još