Predlog za ručak: Punjene tikvice na italijanski način
[caption id="attachment_113631" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 4 tikvice 200 g kačkavalja 1 kašika pute...
pročitaj jošPotrebno je:
100 g integralnog pirinča
2 jabuke
1 breskva
sok od šargarepe
kašičica meda
Priprema:
Pirinač operite i skuvajte (razmera na 1 šoljicu pirinča ide 3 šoljice vode). Ocedite i ostavite da se ohladi. Jabuke oljuštite, pa ih poparite vrelom vodom. Izgnječite i pomešajte sa pirinčom. Breskvu operite, skinite joj kožicu, pa je isecite na komade i izgnječite. Umešajte u masu od pirinča, pa sve razredite svežim sokom od šargarepe (svežu, mladu šargarepu, isecite na komade, ubacite u sokovnik i procedite). Zasladite kašičicom industrijski prerađenog meda. Pospite sa malo cimeta.
[caption id="attachment_113631" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 4 tikvice 200 g kačkavalja 1 kašika pute...
pročitaj jošJogurt se pravi isključivo od skuvanog, sterilizovanog mleka. Najjednostavnije ga je pripremiti od trajnog (UHT) mleka. Postoji puno načina za prip...
pročitaj još[caption id="attachment_168807" align="alignnone" width="641"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: - 3 pileća bataka sa karabatacima - 1 gl...
pročitaj još