personalizovane knjige
18.05.2022 Dete Zabava

Zašto su personalizovane knjige odličan poklon za svako dete?

Kako osmisliti poklon koji je detetu zabavan, interesantan, ali i kvalitetan? I naravno, da ima ono nešto posebno da oduševi dete, ali i roditelje… Otkrili smo „Radionicu snova“, izdavačku kuću koja stvara najlepše personalizovane knjige za decu, ali i celu porodicu.

Personalizovane priče koje osnažuju decu i povezuju porodicu

personalizovana knjigaPersonalizovane knjige iz „Radionice snova“ su magične knjige koje u svojim koricama sadrže neverovatno maštovite priče u kojima je vaše dete glavni junak. Zaista je poseban osećaj kada pred dete postavite knjigu na čijim šarenim koricama se pojavljuje upravo njegovo ime, a na ilustracijama u priči nađe svoj lik i druge personalizovane detalje. Zato, nipošto nemojte zaboraviti da upalite kameru na telefonu, jer osmeh koji ovakva knjiga izazove kod mališana, jednostavno je neponovljiv!

„Pametna personalizacija”, kažu iz „Radionice snova“, „služi da probudi interesovanje deteta prema čitanju, a znamo da to može biti veliki izazov“. Nije poenta samo pokazati detetu kako je kul to što sada ima knjigu u kojoj je glavni junak i da se oseća posebno i važno. Potrebno je pametno uklopiti personalizovane detalje u priču, da čitanje pred spavanje postane najdraži deo dana i aktivnost koja će podsticati pravilan psihološki i emotivni razvoj deteta.

Ove priče osnažuju decu i povezuju porodicu. Jer, kako kažu iz „Radionice“, nema ništa lepše od sigurnosti i ljubavi koje dete oseća kada sedi mami ili tati u krilu i kada zajedno čitaju priču u kojoj su baš oni glavni junaci. Takođe, važno je istaknuti da sve knjige imaju tvrdi povez i veoma su kvalitetne jer iz „Radionice snova“ žele da svaka isporučena knjiga ostane u porodici kao večna uspomena kojoj će se svi uvek obradovati.

A da uspomena bude još posebnija, tokom personalizacije svake knjige moguće je ubaciti dve fotke i napisati posvetu mališanu koji dobija knjigu na poklon.

Personalizovan poklon za svaku priliku

Iz magične „Radionice“ izašle su personalizovane knjige za bukvalno svaku priliku: rođendan, krštenje, polazak u školu, Nova godina… A svaku knjigu moguće je personalizovati u samo par minuta na sajtu. Ovaj kreativan tim pokušava da u svaku novu knjigu ubaci dodatnu kapljicu magije koja će da oduševi dete. Na primer, u priči “Srećan ti beskrajni rođendan” moguće je osim lika personalizovati i broj rođendana koji se onda pojavljuje u tekstu i na ilustracijama kroz celu knjigu.

Posebna priča za roditelja i dete je “Mamino blago” ili verzija “Tatino blago” koja nosi prelepu poruku ljubavi i povezanosti mališana i roditelja. A za predškolce je tu knjiga “Kako ću spasiti azbuku?, personalizovana avantura koja ih vodi u Azbukodoniju.

personalizovane knjigeNajpopularnija knjiga je “Kako sam došao na svet” koju kumovi i bliski ljudi novopečenih roditelja personalizuju kao prvi poklon povodom rođenja bepca ili za prvi rođendan. Ova rimovana priča s mamom, tatom i bebom u glavnim ulogama, izmamila je već more suza radosnica u mnogo porodica i baš zato ima titulu bestselera za bebe. I naravno, postoji i verzija za blizance – “Kako smo došli na svet?”

Svaku knjigu je još prilikom poručivanja na sajtu moguće staviti u ukrasno pakovanje – pa ona na naša vrata stiže spremna za poklanjanje. 

Naša misija je da zbližimo članove porodice i okupimo ih u zajedničkim trenucima čitanja i druženja. Ipak, nije mala stvar zagrliti nekoga u priči. To prirodno dovodi do zagrljaja u stvarnosti i najlepših uspomena. Jer, sve priče su magične – prepune ludih zapleta, čarolije i nebičnih junaka. Ali, magija je potpuna tek kad ubaciš svoje dete u priču – tu posebnu kapljicu realnosti, tako malenu, a opet dovoljno moćnu da pokrene celu priču”, priča Goran Galetić iz “Radionice snova”.ad ubaciš svoje dete u priču – tu posebnu kapljicu realnosti, tako malenu, a opet dovoljno moćnu da pokrene celu priču.” – Goran Galetić iz “Radionice snova”.
još iz kategorije