29.09.2016 Saveti

15 stvari koje bi svaki roditelj trebalo da ima u automobilu

Deca zahtevaju veliku pažnju, pa je zato dobro unapred predvideti različite situacije i u automobilu uvek imati na dohvat ruke neophodne stvari, a evo i koje…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Svi smo se bar jednom našli u nezgodnoj situaciji kada naš mališan ne može više da izdrži ni sekundu, a da nešto ne pojede, dok je drugo dete na pola puta da se upiški ili ukaki, a noše ni na vidiku.

Ovakve situacije često nas zateknu nespremne, a neretko se dešavaju baš u automobilima. Iz tog razloga, ne treba ništa prepuštati slučaju, već bi čak i za gradsku vožnju trebalo obezbediti stvarčice koje će u hitnim slučajevima biti korisne.

Pročitajte i… Šta sve treba da sadrži torba za polazak na porođaj?

Ćebence ili peškir
Ukoliko dete zadrema u automobilu, što i nije tako neuobičajeno, dobro je da imate nešto sa čime ćete ga pokriti. Takođe, vrlo često se dešava da u automobilu dođe do prosipanja svega i svačega, pa stoga ne bi bilo loše da u kolima imate i jedan peškir koji će privremeno ‘obrisati’ štetu.

Vlažne maramice
Svejedno da li su vam potrebne kako biste obrisali ulepljene prstiće ili nešto drugo nakon upotrebe noše, vlažne maramice je svakako dobro imati u automobilu.

Dodatna bebi torba
Ukoliko imate malo dete ili bebu, uvek je dobro da sve dečje stvarčice stavljate u odvojenu torbu. Čak i kada vaše dete malo poraste dobra je ideja da uvek imate rezervnu torbu sa detetovim stvarima u autu.

Šta bi još svaki roditelj trebalo da poseduje u svom automovilu pogledajte na sledećim stranama…
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije