Za mame jednogodišnjaka: 8 načina da predahnete u toku dana

Od malog deteta ne postoji ništa slađe, ali ni napornije. Mama i blogerka Džoel Visler napravila je spisak stvari koje će vaše mališane zabaviti, a vama pomoći da bar na kratko predahnete.

Mališani koji su tek prohodali su pravi mali inovatori koji stvari obavljaju brzinom svetlosti. Pod tim mislim da ih ne možete ostaviti ni na sekundu same, jer u suprotnom rizikujete da se okupaju „domestosom“ ili pojedu hranu iz činije vašeg psa. Jednom, kada sam pokušavala da sastavim imejl, moja malena je pronašla makaze i odlučila da osveži svoju frizuru skraćivanjem šiški. Problem je bio što su šiške bile na potiljku, a ne napred, što baš i nije bila neka frizura.

Evo nekoliko stvari koje možete da uradite kako bi svoje vragolane animirali dok vi imate, recimo, pet minuta da se na brzinu istuširate i ponovo na kratko postanete ona osoba koja ste nekad bili:

Pustite ih da se igraju sa VAŠIM stvarima
Za mališane ne postoji ništa zabavnije od igranja sa stvarima za koje misle da ne bi smeli da pipnu. Dajte im tašnu punu stvari poput starog mobilnog telefona, ključeva i isteklih kreditnih kartica. Ova aktivnost će im, nadajte se, zaokupiti pažnju dovoljno da vi imate vremena da spakujete veš ili bilo šta slično super-zabavno što se nalazi na vašem spisku obaveza.

Dozvolite im da se presvlače
Na sred sobe napravite gomilu od šešira i šarenih ešarpi, a potom se bacite na kauč i prepustite se uživanju. Šalim se, deca jedino vole da se sama oblače kada negde strašno žurite, tako da će sigurno ovog puta želeti vašu pomoć. Ovo je verovatno loša ideja.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije