Nataša Pavlović: Drugo dete sam čekala pet godina

Autorka i voditeljka emisije “Praktična žena”, Nataša Pavlović, nedavno je sa svojom publikom podelila vest da će po drugi put postati majka, a u intervjuu za magazin “Hello!” otkrila je i to da je poslednjih pet godina vodila bitku za potomstvo. Naime, ubrzo posle rođenja sina Olega, koji sada ima šest godina, Nataša i njen suprug odlučili su da prošire porodicu, ali im to nije uspevalo.

Hello!

“Od kada je Oleg napunio godinu dana, želela sam da dobije brata ili sestru. Punih pet godina nisam mogla da ostanem u drugom stanju. Išla sam na preglede i kontrole, ali sve je bilo u redu. Potpuno je bilo prirodno da me je takva situacija opterećivala, nisam verovala u onu priču da samo treba da se opustim i desiće se. Razmišljala sam o raznim metodama, ali, eto, izgleda da prevelika želja kod žene može da izazove kontraefekat. “

“Poslednjih meseci bila sam toliko prezaposlena da prvi put nisam stigla da mislim ni na šta drugo osim na emisiju. Čak nisam ni znala kad mi je ciklus, samo sam u jednom trenutku registrovala da je prošlo dosta vremena od poslednjeg. Muž mi je rekao da uradim test i poslušala sam ga, mada sam mislila da ne postoji šansa da sam trudna. Kada sam videla rezultat bila sam iznenađena, ali i presrećna. Pričam sada veoma otvoreno, jer smatram da moje iskustvo može da bude ohrabrenje mnogim ženama koje su u sličnoj situaciji u kojoj sam i ja bila donedavno,” poručuje Nataša, koja će u julu roditi još jednog dečaka.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije