24.05.2018 Promo

Tribina o vantelesnoj oplodnji: MediGroup poklanja vantelesnu oplodnju najsrećnijem paru!

 U susret Svetskom danu dece koji se obeležava u petak, 1. juna, Udruženje žena „Naša Aska“, organizovaće u 12 časova u hotelu „Zepter“, Terazije 10, besplatnu edukativnu tribinu o vantelesnoj oplodnji pod nazivom „Za zdravije i brojnije potomstvo“.

Punu podršku ovoj tribini i veoma aktuelnoj temi od nacionalnog značaja, pružila je Specijalna bolnica za ginekologiju sa porodilištem „Jevremova“ iz Beograda, članica MediGroup privatnog zdravstvenog sistema, koja će najsrećniji par, posetioce tribine, obradovati vrednim poklonom – stimulisanim ciklusom vantelesne oplodnje sa svim neophodnim lekovima koji se koriste tokom ciklusa.

Publici koju će činiti parovi, ali i žene koje su se same odlučile da vantelesnom oplodnjom postanu majke, obratiće se najveći stručnjaci iz ove oblasti: Slavica Đukić Dejanović, ministarka bez portfelja, dr Aleksandar Stefanović, direktor klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Srbije, dr Mima Fazlagić, ginekolog i članica Udruženja žena „Naša Aska“, MD M.Sc Michalis Kiriakidis, reproduktivni ginekolog, Klinike za asistiranu reprodukciju „Embryolab“ iz Soluna, kao i dr Danka Grudić, direktorka Specijalne bolnice za ginekologiju sa porodilištem „Jevremova“ iz Beograda, članice MediGroup sistema. Nakon zvaničnog dela tribine publika će dobiti mogućnost da direktno postavi pitanja učesnicima.

Naša država prepoznala je značaj ovog problema pa je tako prošle godine starosna granica za žene koje ulaze u proces vantelesne oplodnje, podignuta sa 40 na 42 godine, a usledilo je i donošenje novog Zakona o biomedicinski podpomognutoj oplodnji.

S obzirom na to da ovaj zakon čeka na svoje kompletiranje i potpunu primenu, a i da je nedavno doneta odluka da država više ne plaća samo tri prokušaja vantelesne oplodnje ženama koje se nadaju prvom detetu, već da će se finansirati i pokušaj za drugo dete, otvaraju se nova pitanja i nedoumice.

Baš zbog toga što je potrebno dati odgovore i razjasniti i najsitnije detalje, Udruženje žena „Naša Aska“ poziva sve zainteresovane da se prijave i učestvuju u razgovoru na ovu temu, kao i da daju svoje sugestije i saznaju novosti vezane za ulazak u proces vantelesne oplodnje.

Besplatne konsultacije

Zaineresovani parovi, ali i žene koje su se same odlučile na korak vantelesne oplodnje sa nepoznatim donorom mogu da zakažu i besplatne konsulatcije sa stručnjacima iz Klinike za asistiranu reprodukciju “Embryolab” iz Soluna. Važno je samo da se svi zainteresovani prijave na linku https://secure.embryolab.eu/events/beograd-june-2018/ kako bi rezervisali svoj termin jer je broj mesta ograničen. Konsultacije će biti održane od 15 do 20 sati  (1. juna. 2018. godine u hotelu „Zepter“, Terazije 10, Beograd).

Obavezna prijava prisustva na tribini

S obzirom na to da je broj mesta za publiku na tribini ograničen obavezno je da prijavite svoj dolazak. Pošaljite mejl na adresu [email protected] i napišite Vaše ime i prezime i da li dolazite sami ili u paru. Potvrdu rezervacije Vašeg mesta dobićete u odgovoru na mejl koji ste poslali.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije