25.12.2014 Korisni saveti

Šta jedna trudnica može poželeti za praznike

Padaju vam na pamet samo slatki paketići u šarenom papiru? O, kako samo grešite. Želje koje trudnica ima tako su jednostavne (ili se samo trudnicama čine takvima).

trudnica i praznici

Samostalno lakiranje noktiju na nogama

Svaka žena koja je bila trudna zna o čemu pričamo. Stomačić u jednom trenu iz malenog simpatičnog preraste u veliku loptu koju ne možete da pomerite kada želite da pogledate svoja stopala.

Uspešno zaboravljen strah da će vodenjak pući u najneugodnijoj situaciji

Da bi postigla ovo stanje uma, trudnica mora da uložiti mnogo truda. Strah je prisutan stalno, posebno kada žena odlazi u javnost. Nije baš ugodno danima nositi peškir u torbici.

Sva obuća bi trebalo da bude poput papuča

Štikle, čizme, cipele, sve! Sva obuća bi trebalo da bude jednako mekana, topla, udobna i jednostavna za oblačenje kao što je to slučaj s omiljenim kućnim papučama!

Normalan mehur

Iako je isprva smešno kada vam trudnica objasni da se zaista može upiškiti ako se bude jako smejala, kasnije to počinje da stvara probleme. Ponekad vam dođe da jednostavno stavite pelenu jer ne želite da seplašite kada treba da kinete, nasmejete se, nakašljete, jer će sve rezultirati nekontrolisanim mokrenjem.

Trudničke grudi bi trebalo da ostanu tu zauvek

Sve žene (a i partneri) su opčinjene trudničkim grudima. Da mogu da biraju, sigurno bi odabrale da ih zadrže i nakon trudnoće i dojenja.

Izvor: index.hr, M.G.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije