01.02.2018 Poznati

Hilari Daf iskreno: „Majčinstvo je zabavno, presrećna sam“

Otkako se pre četiri godine ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi, poznata holivudska glumica priznaje da joj se život zauvek promenio na bolje, ipak…

A photo posted by Hilary Duff (hilaryduff) on

 

Poznata glumica i pevačica Hilari Daf uživa u majčinstvu i često putem društvenih mreža s obožavaocima deli fotografije dragocenih trenutaka sa svojim četvorogodišnjim sinom Lukom. „On svaki moj dan čini radosnijim i sve što osećam zahvaljujući njemu je pojačano. To je zaista neverovatno”, izjavila je lepa glumica nedavno.

A photo posted by Hilary Duff (hilaryduff) on

Ipak, Hilari priznaje da majčinska uloga sa sobom nosi puno izaziva.

Kada ste mama, vi stalno brinete. Svi sigurno žele da životi njihove dece budu savršeni, ali to nije uvek moguće. Ipak, .”

Poznata mama raduje se letu i letnjim aktivnostima u kojima će uživati sa svojim jedincem, a posebno u plivanju koje maleni dečak posebno voli. Hilari priznaje da se ne opterećuje oko izgleda u kupaćem kostimu, koji mnogim mamama, i ženama uopšte, mesecima unazad predstavlja najveći strah.

Ne zamaram se previše time da izgledam savršeno na plaži. Ja sam normalna devojka. Jaka sam. Fit sam i osećam se sjajno nakon što sam na svet donela dete.”

Ponekad mislim da super izgledam i da ništa na sebi ne bih menjala, dok nekad ubedim sebe da sam se zapustila i da je vreme da se pokrenem”, otrkila je 28-godišnja mama i dodala da joj najviše smeta to što pored brojnih obaveza ponekas ima osećaj da propušta puno toga u odrastanju svog sina.

To me veoma rastužuje. Najlakši način da se povežem sa Lukom tada je da se jednostavno isključim sa svih uređaja. Volimo da slažemo Lego kocke zajedno. Volimo da idemo u park zajedno. Igramo se prodavaca stalno. Da, i vozimo skutere, moj je roze boje!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije