Nikola Rokvić i Bojana Barović: Leona nas budi osmehom

Od kada im se u avgustu prošle godine rodila ćerka Leona, Bojana Barović i Nikola Rokvić uživaju u roditeljskim obavezama i svakodnevici koja je u potpunosti posvećena njihovoj devojčici.

nikola-rokvic-bojana-barovic

Hello!

 

“Svi koji imaju decu znaju koliko se život promeni iz korena u tom jednom danu kada se rodi beba. Koliko god u trudnoći izgledalo da je život drugačji, to, naravno, nije bilo ni nalik promeni kakva se dogodila posle Leoninog rođenja,” kaže Nikola. “Sam početak i period privikavanja na bebu bio je težak iako smo neizmerno uživali u samom pogledu na nju. Prve dane smo provodili konstantno je gledajući, šta god da uradi, mada se to ni sada nije mnogo promenilo. Imali smo veliku sreću da je ona od samog starta bila mirna beba. Nikada nismo proveli ni jednu jedinu noć a da nismo oka sklopili. Podrazumeva se da smo se prvog meseca budili na nekoliko sati, ali nam je ona uvek dozvoljavala da se donekle odmorimo tokom noći.”

Nikola je, inače, bio prisutan na porođaju, a Bojana ne krije koliko joj je to značilo. “ Bio je pribran i ponašao se kao da se već po ne znam koji put odigrava taj scenario. Nikada neću zaboraviti sliku: kada sam mu, ubrzo nakon porođaja, dala Leonu u ruke, on joj je pevao pesmu koju smo joj i tokom trudnoće pevali, a ona ga je smireno gledala. Veza koja je tada uspostavljena između njih bila je neverovatna. Meni je žao kada čujem da u nekim našim porodilištima ne dozvoljavaju očevima da prisustvuju porođaju.”

“Leona je jako mirna, dobra i vesela beba. Ujutru nas umesto plačem, budi osmehom, što je neprocenjivo i samim tim nam olakšava rano ustajanje, “ kažu srećni roditelji.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije