05.03.2016 Zanimljivosti

Australijska blogerka šokirala javnost jednom slikom ali ima jedno prijatno iznenađenje

Australijska blogerka i mama Hadas Anklif privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju na kojoj doji bebu nasred sestrine svadbe. I dok su je neki na sva usta hvalili, drugi su skrenuli pažnju i na njene fotografije koje je postavljala nakon porođaja. O čemu se radi?

A photo posted by Haddas Ancliffe (dahs) on

Ova mama je nakon porođaja ponosno postavljala fotografije svog stomaka i time inspirisala mnoge druge mame i podstakla ih da prihvate i vole svoje telo.

Hadas se nije stidela da pokaže strije na stomaku i sve svoje nedostatke, a njene fotografije širile su samo pozitivnu sliku o ženskom telu.

A photo posted by Haddas Ancliffe (dahs) on

Moje telo je istegnuto, smežurano i nepravilno, ali sam i dalje privlačna. Ne prestajete da izgledate dobro u bikiniju kada se porodite, samo izgledate malo drugačije dobro. Kada vam telo više ne izgleda kao bikini modelima i imate telo prave mame, budite ponosne – napisala je ona ispod jedne fotografije.

Vaše dete misli da ste najlepša osoba na svetu, a to je jedino što je važno na kraju krajeva – dodala je ona.

A photo posted by Haddas Ancliffe (dahs) on

Anklifova je istakla da želi da podeli ove fotografije posle porođaja da bi podstakla druge žene da se osećaju dobro u svojoj koži i istakla da je ponosna na svoj smežurani i izbrazdani stomak.

A photo posted by Haddas Ancliffe (dahs) on




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije