26.04.2011 Zanimljivosti

Dva porođaja – četvoro dece!

U porodici Trejsi i Devuda Bagebana svakog 27. februara će se slaviti četiri rođendana. Naime, britanski par je na taj datum dobio dva dečaka, a tri godine posle i dve devojčice.

Njihove jednojajčane bebe Dolčie i Elisia sada će slaviti rođendan zajedno s braćom Diegom i Armanijem, koji su takođe jednojajčani blizanci.

Nakon što su 27. februara dobili devojčice, tačno tri godine nakon rođenja dva dečaka, upisani su u Ginisovu knjigu rekorda kao jedina porodica u Velikoj Britaniji koja je dva puta dobila jednojajčane blizance na isti dan.

„To je tako neverovatna stvar i nešto što se veoma retko događa. Srećna sam što imam četiri tako lepe bebe“, izjavila je ponosna majka Trejsi, 34-godišnja studentkinja psihologije iz Getesheda.

Izgledi da se ovako nešto dogodi su veoma mali, odnosno šanse su jedan prema 17 miliona. Šanse da dva puta dobijete blizance na isti datum su toliko male, a za bračni par Bageban je bilo izglednije da će dobiti na nacionalnoj lutriji, gde su im šanse bile jedan prema 14 miliona.

Izvor: blic.rs




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije