19.07.2016 Zanimljivosti

Igrica koja je zaludela svet: Saznajte koliko je Pokemon aplikacija zaista bezbedna za decu

Igrica „Pokemon Go“ za kratko vreme uspela je da zaludi planetu, a iako ne vezuje korisnika za kompjuter satima, već mu omogućava da bude van kuće, saznajte koliko je zaista bezbedna za decu…

Foto: Wikipedia.org

Foto: Wikipedia.org

Prizor tinejdžera koji zuri u svoj mobilni telefon nije neuobičajen. Međutim, ukoliko ste se u poslednje vreme zagledali malo bolje, videli biste da većina školaraca svoj mobilni telefon drži visoko podignuto, kao da traže dobar domet.

Mnogi su bili začuđeni, otkud uopšte deca tih godina van kuće, daleko od svojih kompjutera? Ubrzo je stigao odgovor – društvene mreže bile su preplavljene vestima o Pokemonu!

Najnovija mobilna igrica za decu i odrasle, “Pokemon Go”, za kratko vreme je uspela da zaludi svet, što i ne čudi budući da je omogućila korisnicima da u realnom životu istražuju okolinu i na određenim lokacijama uhvate virtuelno stvorenje iz igre – Pokemona.

Iako mnogi novi svetski hit smatraju čak i korisnim, roditelji se s pravom pitaju – nosi li ova igrica sa sobom i potencijalne opasnosti? Ukoliko vaši ukućani već nisu hipnotisani Pokemonom, ne brinite se postaće, zato bi trebalo bolje da je upoznate. Evo šta bi roditelji trebalo da znaju o igrici “Pokemon Go”:

Kako se igra ova igrica te i da li donosi neke opasnosti po mališana pogledajte na sledećoj strani…




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije