Mama smršala 25 kilograma uz pomoć svoje bebe

Danijela Džouns je nakon porođaja imala 25 kilograma viška i bila je prinuđena da oblači tri boja veću odeću nego što je ranije nosila. Međutim, uz pomoć svoje bebe uspela je da vrati devojačku liniju. U prvo vreme njena ćerka Honor joj je bila kao teg koji je podizala dok je radila vežbe, a danas, dve godine kasnije one vežbaju zajedno.

Kao personalni trener po profesiji Danijela je dobro znala, kada se 2014. porodila, da joj neće biti lako da oslabi. “Sa vežbama sam počela veoma brzo posle porođaja. Dobila sam ogromno telo u trudnoći, ali moja čerka mi je pomogla da skinem višak. Stalno smo bile zajedno i bilo je prirodno da uz nju i vežbam,” ispričala je Danijela koja je od svoje petnaeste godine posvećena treninzima.

“Sport mi je dosta pomogao u životu. Kada sam loše raspoložena, uvek mi razbistri misli. Ali, kada sam ostala u drugom stanju imala sam potrebu da jedem mnogo slatkiša. To se odrazilo na mom telu koje je postalo za mene neobično veliko. Kao novopečena mama prvo sam mislila da ću oslabiti dijetom, ali nisam želela da izgubim mleko. Čim je Honor napunila deset meseci krenule smo da vežbamo, prvo u kući uz muziku, a zatim i u teretani.”

Sada njih dve vežbaju dvadeset minuta svako jutro, a nekada i pre spavanja. Omiljene vežbe su im čučnjevi. Osim toga, hrane se zdravo; voće, povrće, riba i piletina su često na meniju, ali umeju da se počaste i parčetom torte.

“Ne postoji izgovor za mlade dame. Umesto da piju kafu i gledaju TV, neka se zbliže sa svojom decom i uživaju. To će svima biti korisno,” poručuje ova šarmantna mama.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije