03.04.2016 Zanimljivosti

Poznajete talentovanu devojčicu? Prijavite je na L&Z konkurs “Rođene 2001.”!

U duhu obeležavanja 15 godina postojanja magazina „Lepota i zdravlje“, pozivamo vas da na naš konkurs „Rođene 2001.“ prijavite svoju ćerku, unuku, sestričinu…i svaku talentovanu devojčicu rođenu 2001. godine koja zaslužuje da se nađe na stranicama narednog broja časopisa i bude predstavljena javnosti na regionalnoj konferenciji Pro-femina!

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Ukoliko ste mama, sestra, baka, tetka, ujna ili strina devojčice rođene 2001. godine koja je talentovana i uspešna u određenoj aktivnosti – prijavite je na naš konkurs! Na adresu www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com (subject: Rođene 2001.) sa fotografijom devojčice i kratkim opisom onoga što je njen talenat ili životni san, a mi ćemo izabrati njih 15 i predstaviti ih u narednom broju magazina „Lepota i zdravlje“, kao i na regionalnoj konefernciji Pro-femina koja se održava 14. aprila u hotelu Metropol Palace u Beogradu.

Osim toga, u magazinu ćemo i narednih godina pratiti njihov razvojni put i baviti se njihovim planovima, snovima i ostvarenim ciljevima.

*Učesnici akcije moraju biti saglasni da se ime i prezime, fotografija i mogu objaviti na portalu www.lepotaizdravlje.rs, zvaničnoj Facebook stranici Lepotaizdravlje.rs, te da se vaši podaci koriste radi ostvarivanja prava na nagradu. Više o saglasnosti možete pročitati OVDE.

*Redakcija zadžava pravo da, prilikom finalnog izbora, kao dokaz o datumu rođenja, traži na uvid lični dokument prijavljene.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije