05.02.2018 Zanimljivosti

Kako je majka troje dece smršala 90 kilograma?

Rozi Merkado morala je da plaća dadilju da izvodi njenu decu napolje, jer ona nije mogla da se igra sa njima, međutim jedno putovanje je potpuno promenilo njen život…

What happens when you just embrace what is?! What happens when you are authentic?! You learn to let go and understand that there is always progress never perfection! The beauty standard of perfection does not exist! Why did I never put a bathing suit years ago on ……because I was always told that I was way too fat and now what about now! Well now I lost 200 pounds and now it’s because I have some cellulite and stretch marks! When will it be ok to just be you?! NOW IS THE MOMENT! No more waiting! I keep working for progress and for transformation because I love the way I feel….. transformation happens in the soul! I realize you also have to enjoy the journey and be grateful that you have a body that lets you enjoy those moments …big or small with stretch marks, battle scars and cellulite! I am a women and and the only way to live is to live with authentic beauty! #autheticbeauty #iloveme #befree #enjoynow #live #latina #letgo #embraceyourself

A photo posted by ROSIE | MERCADO (rosiemercado) on

Rozi Merkado (35) je smršala 90 kilograma pošto joj je prilikom ukrcavanja u avion rečeno da mora da kupi još jednu kartu jer je prevelika da bi stala na jedno sedište. Ona je u tom trenutku imala 185 kilograma. „Gospođo, nećete stati na jedno sedište. Morate da kupite još jednu kartu“, rekao joj je stjuart. Ta rečenica je dovela do suza. Situacija u kojoj se tog dana našla je bila rezultat jela zbog utehe tokom stresnih perioda.

thank you for the support coconut_betty with repostapp. Weight loss motivation. Rosie Mercado x i super love her

A photo posted by ROSIE | MERCADO (rosiemercado) on

„Pravila sam jako loše izbore, jela fastfud, Mekdonalds burgere i supersajz pomfrit umesto voća i povrća. Zdravlje mi je bilo nisko na listi prioriteta i to je uticalo na sve što radim, posebno da kvalitetno vreme sa mojom decom“, rekla je Rozi.

Pre nego što se toliko ugojila ona je radila kao plus sajz manekenka. Agencije su bile zadivljene njenom lepotom, ali kada bi videle donji deo njenog tela odmah bi gubile interesovanje. Kukovi su joj bili široki 165 cm.

Incident u avionu je bio kap koja je prelila čašu. Već je morala da plaća dadilji da njenu decu izvodi napolje jer ona nije mogla da se igra s njima, a tu je bilo i konstantno odbacivanje i ruganje sredine. Nekoliko meseci posle spomenutog leta se prijavila na kurs samopomoći i tada je počela borba. Prestala je da jede brzu hranu i navlila je na proteine, voće i povrće i počela redovno da vežba. Sada u teretanu ide šest puta nedeljno, po sat vremena. Tri i po godine kasnije Rozi ima 91 kilogram i samo još devet kilograma je deli od cilja.

Awwwwwwwwww little chic #vegas

A photo posted by ROSIE | MERCADO (rosiemercado) on

„Ovo nije bio lak put, imala sam uspone i padove, ali kada uporedim kvalitet svog života znam da je vredelo“, kaže ona. Ne samo da se njen odnos sa troje dece poboljšao i da sada više vremena provode zajedno, nego je dobila ponude dakao model radi kampanje plus sajz brendova.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije