15.06.2015 Zanimljivosti

Upoznajte majku za koju je ćerka modni dodatak!

Mama Delicija Kikulve opsednuta je modom, toliko da je čak i ćerku nazvala po poznatom dizajnerskom brendu, ali to nije najčudnije u ovoj priči.

Foto: Daily Mail Online

Foto: Daily Mail Online

Delicija Kikulve  najviše na svetu uživa u šopingu. Toliko da je čak devojčici dala ime po modnom brendu. Njena četvoromesečna beba zove se Dior, ali to nije najčudnije u ovoj priči. Delicija svoju ćerku smatra modnim dodatkom svojoj odeći.

Dior, kao i njena mama, nosi samo marikiranu garderobu, što ne treba da čudi, ako je poznato da Delicija ni u čemu ne uživa kao u šopingu.

„Kada sam u šopingu ne razmišljam ni o hrani ni o piću. Šoping je za mene ostvarenje svih snova“, kaže mama male Dior.

Delicija veruje da njena ćerka uvek mora da izgleda dobro, jer dobar izgled „otvara mnoga vrata u životu“. Upravo zato, ova mama ne broji koliko troši na svoju ćerku.

Posebno joj prijaju poređenja sa poznatom starletom koju kopira čak i kada je stil Nort Vest u pitanju.

„Teško da ćete naći dana kada je ne izgledam dobro. Ja sam kao slavna ličnost koja nije poznata. Često me porede sa Kim Kardašijan, posebno dok sam imala tamnu kosu. Kim je izvanredna, tako da je to veliki kompliment“, kaže Delicija.

Delicija je bila model i pojavljivala se u muzičkim spotovima pre nego što je upoznala svog sadašnjeg supruga Kena. Pre pet godina odlučila je da napusti taj posao, posveti se porodici i postane hrišćanaka. Od tada kaže, daje sve od sebe da bude dobra hrišćanka, a samo za odlazak u crkvu sprema se više od dva sata.

„Mislim da treba da izgledam najbolje što mogu pred Bogom“, kaže Delicija.

Iako je odustala od svoje karijere, Delicije želi da se njena ćerka bavi modom. Čak i sada pokušava da uvede svoju četvoromesečnu bebu u svet mode i nada se da će Dior biti model za decu. Londonska Kim Kardašijan kaže da je život suviše kratak da biste nosili dosadnu odeću i tako vaspitava svoju ćerku.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije