27.04.2015 Zanimljivosti

Vreme prvih trenutaka koje roditelji i bebe iskuse zajedno

pampers beba

Sa jedne strane sveta do druge, Pampers odaje priznanje svim “prvim” trenucima koje porodice iskuse.

Od trenutka kada saznate da ćete postati roditelj, uvek slavite taj prvi trenutak. Kako bebe postaju veće i prohodaju, pa postaju deca i adolescenti, dokle god odrastaju, ali i čitavog života, roditelji su ponosni, emotivni, srećni i uvek se prisećaju prvih, najlepših uspomena.

Kao doprinos mnoštvu prvih trenutaka koje porodice zajedno dožive, Pampers realizuje video pod nazivom “prvi”, koji naglašava mnoga dragocena iskustva koje roditelji i bebe dele.

Novi roditelji i oni koji očekuju prinovu iskusili su iščekivanje, nadu I ushićenje povodom bebinog dolaska na svet, i svih “prvih” neprocenjivih trenutaka koji slede: prva fotografije bebe u stomaku, prva garderoba za trudnice, prva kupovina za novorođenče, prvo odelo za bebu i prve igračke.

Ukoliko pitate bilo koju mamu, koji dan joj je bio najlepši u životu, sigurno će odgovoriti “Onaj kada sam postala mama po prvi put!”

Kako beba raste, vreme brzo prolazi i ostaju uspomene od stotine, hiljade fotografija. Novim roditeljima ništa ne predstavlja veće zadovoljstvo od proživljavanja svih bebinih prvih doživljaja. Prvo kupanje, prvi zub, prvi koraci, prvi virus, prva šetnja, prvi rođendan, prva emotivna nemoć, neprospavana noć, prvo “ne znam šta da radim”, prvi izlet, prvi zajednički odmor, prvi Uskrs, Božić, detetove prve reči, polazak u školu…

Svi prvi trenuci koje roditelji i njihovi mališani dožive zajedno kao porodica, nevažno da li je velika ili mala, su momenti koji su dragoceni i slavljeni.

Međutim, roditelji mogu da se osete nostalgično i emotivno kada se prisećaju svih uspomena koje su doživeli sa bebom kao porodica. Neka vas Pampers-ov “Prvi” video inspiriše da se setite svog iskustva i emocija koje ste doživeli sa vašom bebom.

Priključite se Pampers roditeljskoj zajednici i podelite vaša iskustva sa drugim roditeljima. Više o tome pogledajte OVDE. 




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije