Zbog čega je divno imati sestru

Sestra, bilo mlađa ili starija, najbolji je i najiskreniji prijatelj kojeg ćete imati u životu. Pročitajte još nekoliko razloga zašto je divno imati sestru…

1. Zbog nje ste bolja osoba
Ako imate mlađu sestru, onda odmalena želite da izraste u iskrenu i dobru osobu, pa se zbog toga trudite da joj budete dobar primer. Zbog nje se trudite da budete bolja osoba, postali ste i odlični u davanju saveta drugima, a samim tim ste i bolji prema svojim prijateljima.

2. Vi ste njen prijatelj
Kada se rodila, trčkarala je za vama i vukla vas za rukav želeći da svaki sekund provede sa vama. Vi ste njen prvi prijatelj, u vas ima bezgranično poverenje i zato je vaš odnos tako poseban.

3. Učinila vas je zrelijom
Starije sestre imaju donekle i majčinski odnos prema mlađim sestrama, a one mlađe ponekad traže majčinske savete od starijih. Zato, ako ste starija sestra, verovatno ste ranije sazreli jer ste nekako uvek morali da se postavite iznad neke situacije, da biste svojoj seki dali dobar savet.

4. Ona je vaša podrška
U zavisnosti od toga kolika je razlika u godinama među vama, vaša mlađa sestra možda ne može uvek da vam da najbolji mogući savet, ali zato će vam biti bezrezervna podrška, čak i onda kada vas niko drugi na svetu ne podržava!

5. Ona je stalnost u vašem životu
Verovatno ste se svađale kao deca (svi smo to radili), ali sada kada ste odrasli, zahvalni ste što imate nju, jedinu stvar u vašem životu koja nije promenljiva. Prijateljstva, ljubavne veze, sve to može da “pukne”, ali vaš odnos sa sestrom – nikada! Ona je vaš život promenila na bolje.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije