LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
– 500 g pilećeg belog mesa
– 250 g gotovih mlinaca
– 4 dl pavlake za kuvanje
– 2 dl kisele pavlake
– 1 pileća kocka za supu
– 200 g šampinjona
– 100 g mesnate slanine
– 100 g buđavog sira
– mešavina začina, ulje
Priprema
1. Pileće belo meso iseći na kockice, mesnatu slaninu na štapiće, a šampinjone na listove.
2. Piletinu začiniti po ukusu i pržiti je na vrelom ulju da porumeni. Potom je izvaditi i ostaviti na toplom.
3. Na masnoći od mesa propržiti slaninu i šampinjone.
4. Posebno umutiti pavlaku za kuvanje sa kiselom pavlakom i dodati začine po ukusu.
5. U odgovarajućoj posudi sjediniti piletinu, slaninu i šampinjone, dodati krupno izlomljene mlince pa preliti mešavinom od pavlake i polako promešati.
6. Pileću kocku za supu prokuvati u 1 l vode.
7. Vatrostalnu posudu nauljiti te u nju presuti smesu od piletine. Sipati malo supe da ogrezne, odozgo izmrviti buđavi sir i polako promešati da se dobije ujednačena smesa. Peći u zagrejanoj rerni na 200 C dok ne porumeni.
Pročitajte i… Predlog za nedeljni ručak: Filovane svinjske šnicle
Pročitajte i… Predlog za današnji ručak: Zapečene palačinke
[caption id="attachment_112130" align="alignnone" width="640"] Foto: Pošalji recept[/caption] Sastojci: 4 pileća bataka 2 pakovanja kineske me...
pročitaj jošObradujte mališane neobičnim palačinkama, za čiju pripremu vam je potrebno samo malo mašte! [caption id="attachment_121252" align="alignnone" wi...
pročitaj jošPire od brokolija i karfiola daje se bebama od sedam meseci, a može se pomešati i sa mesom ili sa žumancetom (nakon 8. meseca). [caption id="att...
pročitaj još