04.10.2015 Saveti

Ove tri rečenice nikada ne izgovarajte svom partneru

Dela su u vezi najvažnija, ali da i reči mogu zaboleti, povrediti, a na kraju i srušiti sve, dobro je poznato. I zato, stručnjaci za veze savetuju ženama da ne govore sledeće rečenice svojim partnerima.

Ti si mamin sin
-Teško je zabavljati se sa muškarcem koji za sve traži podršku majke, ali ako ste već napravili takav izbor, stanite iza njega. Time što mu govorite očigledno nećete ga navesti da se promeni, a rizikujete gubitak bliskosti.

Pogledaj kako je zgodna ova devojka
– Naizgled bezazlena, ova rečenica je uništila mnoge veze, jer nijedan odgovor koji partner pruži neće vas zadovoljiti. Ako kaže da dotična i nije nešto, a pritom podseća na vas, osetićete se iznevereno. Ne piše mu se dobro ni ako se složi sa vama jer može probuditi ljubomoru, zatim preispitivanje njegovog ukusa i konačni udarac u stilu „Pa šta onda radiš sa mnom kad nisam tvoj tip?“

Budi muško
– Najopasnija rečenica koju ikada možete izgovoriti. Sigurno je da ste u iskušenju pogotovo ako se u kontinuitetu ponavljaju situacije u kojima on deluje zbunjeno i nespremno. Pokušajte da ga ohrabrite, motivišete, podržite jer apel „Budi muško“ uništiće ne samo vezu, već i muškarca u njemu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije